Bloggers Interview: Michelle Priscilla – michellepriscilla.wordpress.com

michellepriscilla
Het is zondag, dus tijd voor een nieuwe `Bloggers Interview` sinds deze week op zondag. Hier lees je er meer over. Een wekelijks terugkerend artikel waarin ik bloggers interview over wie ze zijn en waar ze over bloggen! Vandaag is het de beurt aan Michelle Priscilla van michellepriscilla.wordpress.com

Als eerste super leuk dat ik mee mag doen aan dit bloggers interview! Ik hoop dat jullie zo een klein beetje meer over mij te weten kunnen komen en over mijn blog natuurlijk!

1.Wie ben je? Hoe je heet, wat je hobby`s zijn , leeftijd enzo?
Hi Ik ben Michelle Priscilla ik ben 19 jaartjes jong en kom uit een dorpje dicht bij Rotterdam. Mijn hobby`s zijn schrijven, dansen, shoppen, fotografie, make-uppen, afspreken met vriendinnen,naar het strand gaan en natuurlijk lekker uiteten gaan.

2. Wat is je Blognaam en url en hoe zou jij je blog omschrijven? Wat vinden we zoal op je blog?
http://www.michellepriscilla.wordpress.com is mijn blog ik heb hem sinds een jaartje aangemaakt en ik vind het nog steeds super leuk om te doen. Jammer genoeg heb ik heel lang een probleem gehad met het uploaden van artikelen. Maar we zijn er uit gekomen.. het lag aan mijn oude laptop… Grrr
Ik heb een beauty maar vooral een lifestyle blog. Er komt bijvoorbeeld elke week een : 7 Days in a week artikel. ( soort photo diary)

3. Hoelang blog je al op deze blog?
Zoals hier boven al staat heb ik deze blog sinds vorig jaar. Ik heb wat obstakels gehad maar we gaan er weer volop tegenaan!

4. Ben je een fulltime blogger of is het puur een hobby en heb je daarnaast nog werk of school? (zo ja wat?)
Voor nu is bloggen mijn hobby, ik zou er graag mijn werk van willen maken maar dat schijnt nog best lastig te zijn om dat voor elkaar te krijgen. Ik ben vorig jaar geslaagd voor mijn opleiding schoonheidsspecialiste basisvisagiste. Jammer genoeg is het heel moeilijk om hier aan werk te komen aangezien ze overal stagiaires zoeken. grr Momenteel werk ik even bij de broodafdeling dus mijn wekkertje staat lekker vroeg sochtends.. ( 05.00)

5. Wat vind je omgeving (familie en vrienden) van je blog?
Mijn vrienden vinden het erg leuk wat ik doe. ik krijg er vaak complimentjes over. Ik weet eigenlijk niet of mijn hele familie mijn blog leest. (ik heb een hele grote familie) Maar de gene van wie ik het wel weet vinden het ook erg leuk.

6. Heb je een bepaalde routine in het bloggen gecombineerd met je offline leven?
(bepaalde upload dagen, bepaalde dagen dat je echt voor je blog gaat zitten?)
Zoals ik bij vraag 4 al schreef werk in momenteel bij een broodafdeling en moet ik heel vroeg mijn bed uit. Als ik dan smiddags klaar ben met werken heeft het voor mij weinig zin om wat aan mijn blog te doen. Ik probeer het wel eens en soms lukt het maar 9 van de 10 keer werkt het gewoon niet. Ik ben iemand die sochtends als ik wakker word een heel boek zou kunnen schrijven. Maar als ik al zo lang op ben en het einde van de dag is.. werkt het gewoon niet meer voor mij.

7. Waar haal je jou inspiratie vandaan voor je blog?
Omdat het vooral lifestyle is heb ik weinig inspiratie van ander nodig. Wel zou ik graag wat mooiere fotos willen maken. Maar helaas mijn buurjongentje ging op mijn camera zitten en die is nu stuk. Ik ben natuurlijk hard aan het sparen voor een nieuwe! tot die tijd moet ik het maar even doen met mijn telefoon en blijven de producten artikelen even opgeslagen staan tot ik weer mooie fotos kan maken. ( en ja dat zijn er ondertussen nogal wat)

8. Wat wil je nog met je blog bereiken?
Ik blog momenteel omdat ik het erg leuk vind om te schrijven. Natuurlijk zou ik er uiteindelijk graag mijn geld mee willen verdienen maar dan heb ik nog een lange weg te gaan! hihi

9. Ben je naast je blog nog meer actief op social media? (Links)
Jaa natuurlijk! Je kunt je op mij facebook pagina aanmelden om ook zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe artikelen! https://www.facebook.com/Michellepriscillaaa en natuurlijk niet te vergeten Instagram! https://instagram.com/michellepriscillaaa
Ik ben ook bezig met mijn eigen youtube kanaal maar dat moet nog even wachten.

10. Heb je nog een handige tip voor mede bloggers of lezers?
Bloggen moet je echt leuk vinden om te doen. Als je het doet met een pff ik MOET weer iets nieuws plaatsen vandaag dan kun je er beter mee stoppen en iets anders gaan doen. Je moet het echt doen omdat je het zelf leuk vind. Niet voor de gratis dingen die je kunt krijgen.

Michelle Priscilla, heel erg bedankt voor je deelname en ik wens je heel veel succes met werk en ik hoop dat je snel werk vind waar je voor verder wilt.

Ken jij Michelle Priscilla al?

Advertenties

6 gedachtes over “Bloggers Interview: Michelle Priscilla – michellepriscilla.wordpress.com

  1. BEAUTY KONING zegt:

    Ik was nog niet bekend met haar blog, maar ze klinkt als een leuke dame + she’s gorgeous! In mijn tijd – omg, ik klink echt oud – maar toen was het ook al supermoeilijk om een job te vinden in de schoonheidsspecialiste branche, vervelend dat het nog steeds zo is. Hopelijk vind je binnenkort gewoon een baan in je eigen sector dame en keep up the good work met bloggen! ^^

  2. Pirre zegt:

    Wat leuk om te lezen zeg *gaat nu naar je blog!*. Succes met de banenzoekerij, ik weet hoe lastig dat is! (respect trouwens, zo vroeg op…poehhhh!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s