Bloggers Interview: Carolien – lifebyme93.wordpress.com

Bloggers InterviewCarolien - lifebyme93.wordpress
Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuwe `Bloggers Interview`. Een wekelijks terugkerend artikel waarin ik bloggers interview over wie ze zijn en waar ze over bloggen! Vandaag is het de beurt aan Carolien van lifebyme93.wordpress.com

1.Wie ben je? Hoe je heet, wat je hobby`s zijn , leeftijd enzo?
Mijn naam is Carolien de Graaf, ik ben 21 jaar oud, en woon samen met mijn ouders en 2 broertjes nog thuis in Rijssen. Ik ben erg creatief en leergierig, en daar probeer ik zoveel mogelijk uit te halen. Door bezig te zijn met mijn blog, en met product/portret foto’s kan ik mij steeds opnieuw verbeteren!

2. Wat is je Blognaam en url en hoe zou jij je blog omschrijven? Wat vinden we zoal op je blog?
Mijn blognaam is Lifebyme en mijn blog is http://lifebyme93.wordpress.com Hoe ik mijn blog zou omschrijven is niet zo moeilijk uit te leggen! Zoals mijn blognaam al zegt ‘Life by me’. Alles wat ik tegenkom en/of doe in mijn dagelijkse leven vind ik leuk om te delen met jullie! Oke er zijn een aantal dingen die ik niet deel en die jullie niet te weten komen, maar ik geef me al behoorlijk ‘bloot’ op mijn blog door vaak persoonlijke artikelen te schrijven, waardoor jullie mij beter leren kennen!
Wat jullie op mijn blog kunnen vinden zijn behoorlijk uit een lopende artikelen! Voornamelijk blog ik over DIY projecten, tag’s & Challenges, schrijf ik reviews en deel ik persoonlijke onderwerpen met jullie. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om outfit foto’s te delen en dit doe ik dan ook elke zaterdag!

Bloggers InterviewCarolien - lifebyme93.wordpress2

3. Hoelang blog je al op deze blog?
Ik ben met bloggen in juli 2013 begonnen en ben sinds juli 2014 overgegaan op wordpress. Totaal blog ik nu bijna 2 jaar waarvan bijna 1 jaar op wordpress.com

4. Ben je een fulltime blogger of is het puur een hobby en heb je daarnaast nog werk of school? (zo ja wat?)
Ik ben een full time hobby blogger. Ik ben vorig jaar februari afgestuurd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang, maar zoals de meeste van jullie wel weten is hier helaas geen werk meer in. En omdat ik sinds vorig jaar augustus geen werk heb (wel hard op zoek), kan ik me dus volledig richten op het bloggen! Vandaar dat er dagelijks een artikel online komt!

5. Wat vind je omgeving (familie en vrienden) van je blog?
Mijn omgeving vind het best raar dat ik zoveel uurtjes achter de computer door breng en aan mijn blog werk. De meeste snappen ook gewoon niet wat er allemaal bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, het schrijven van je artikel, het bedenken van nieuwe artikelen, emails beantwoorden, en alle reacties lezen bij de artikelen! Mijn ouders vinden het wel erg leuk dat ik iets heb gevonden wat ik leuk vind om te doen, maar vinden wel dat ik er best veel mee bezig ben.

6. Heb je een bepaalde routine in het bloggen gecombineerd met je offline leven?
Nou ik heb niet echt een routine, maar normaal gesproken begin ik de dag rond 7:15uur, ik sta dan op, drink wat koffie en eet een broodje en daarna ga ik me klaarmaken en ga ik als eerst de reacties lezen wat bezoekers hebben achtergelaten op mijn blog. Daarna ga ik meestal eerst de mails checken, kijk ik in Wunderlist wat er voor die dag op de planning staat (werk hem eventueel nog even bij) en daarna ga ik meestal eerst nog even wat koffie drinken met mijn moeder, en werk daarna het lijstje van Wunderlist af. Tussendoor lunch ik nog. Ook maak ik in de middag regelmatig foto’s, omdat dan het licht het mooist is bij ons in huis. Vaak probeer ik het door de weeks minder te doen, en zorg ik dat ik op zondag het meeste met mijn blog bezig ben. Ik vind het vaak ook erg ongezellig dat ik boven aan mijn bureau voor mijn blog bezig ben, en mijn moeder alleen beneden zit.

7. Waar haal je jou inspiratie vandaan voor je blog?
Ik haal mijn inspiratie uit heel veel dingen. Soms ben ik bezig met een artikel en komen er meerdere nieuwe onderwerpen in mij op, maar soms ook als ik ergens buiten loop of op pinterest loop te snuffelen. Het is heel gevarieerd, en als ik echt ga zeggen tegen mezelf ‘ ik moet vanmiddag nieuwe onderwerpen bedenken’ dan is de inspiratie ver te zoeken, het komt altijd vanzelf zonder dat ik er echt aan ga zitten denken.

8. Wat wil je nog met je blog bereiken?
Ik wil met mijn blog bereiken dat ik meerdere mensen kan inspireren, en verder wil ik het vooral heel erg persoonlijk houden. Hoe dichter ik bij mijn blog sta, hoe beter het ook voelt, en hoe beter mijn artikelen ook gelezen worden. Ik plaats dan ook alleen maar artikelen waar ik 100% achter sta!

9. Ben je naast je blog nog meer actief op social media? (Links)
Ja zeker ben ik nog op andere social media actief! Een heel lijstje, maar hier komt het:
Mijn social media accounts:
Facebook: https://www.facebook.com/lifebyme93
Twitter: https://twitter.com/lifebyme93
Bloglovin: http://www.bloglovin.com/people/caroliendegraaf-6058473
Instagram: https://instagram.com/xlien93/
Pinterest: https://www.pinterest.com/carolien2148/
Youtube: https://www.youtube.com/user/caroliendegraaf1

10. Heb je nog een handige tip voor mede bloggers of lezers?
Wees vooral jezelf! Schrijf vanuit jou gevoel, wat jij leuk vindt en waar jou interesses liggen! Doe het vooral niet voor het geld of de roem! Doe het omdat je het leuk vindt, omdat je ergens enthousiast over bent! Dan blijft het leuk voor jezelf, en je kijkers komen vanzelf! Heb geduld!

Carolien heel erg bedankt voor je deelname en ook wel leuk om te lezen dat het niet alleen bij mij raar gevonden wordt in de omgeving dat ik blog haha! Ik hoop dat je toch snel nog werk vind en succes met je leuke blog!

Ken jij Carolien al?

Advertenties

3 gedachtes over “Bloggers Interview: Carolien – lifebyme93.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s