Filmreview: Dirty Grandpa

home_key_art
Afgelopen zaterdag gingen wij na lange tijd weer eens (onverwachts) een avondje naar de film. Mathieu nam me mee naar Dirty Grandpa, ik had wel iets gehoord dat hij in de bios zou komen, maar eigenlijk nooit echt aandacht aan besteed. Vandaag meer over deze film.

Over een week gaat de brave advocaat Jason (Zac Efron) trouwen met Meredith (Julianne Hough); een ontzettende control freak. Tussen alle trouwdagstress wil zijn opa (Robert De Niro) opeens een lift naar Florida.

Maar daar is Spring Break in volle gang en komt het aanstaande huwelijk van Jason plots in gevaar. Want via uitzinnige feesten, bargevechten en een epische karaoke nacht is ‘vieze’ opa vast van plan zijn kleinzoon mee te sleuren in de wildste trip van hun leven!

Trailer;

Ik wist niet echt wat ik er van moest denken toen we gingen zitten, maar ik kan je vertellen het is echt een hele leuke film. We hebben zeker gelachen, er zitten een paar hele leuke humor stukjes in. De film is kwa taal best grof op bepaalde stukjes dus daar moet je wel een beetje rekening mee houden en er zaten ook stukjes in waarvan ik dacht, uhm dat had toch wel anders gekund of er het is niet helemaal gepast, maar al met al is het zeker een aanrader. Dus zoek je nog een leuke film waarbij je niet teveel hoeft na te denken en lekker kan lachen dan raad ik je deze zeker aan.

Lijkt jou deze film leuk of heb je hem toevallig al gezien?

Advertenties

2 gedachtes over “Filmreview: Dirty Grandpa

  1. Morgaine zegt:

    Robert de Niro die nu voor opa speelt in een film, hahahaha ik word echt oud! ~hellup~

    😉

    Als dit ooit op tv komt, ga ik zeker kijken, klinkt wel leuk.

    X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s